ДІМ меду
Все для пасіки - все з пасіки
0 товар(ів) - 0,00 грн

Декристалізатор меду з внутрішнім терморегулятором

  • Артикул: 712
В наявності
770,00 грн

В процесі зберігання мед кристалізується. Це природний процес, при якому продукт стає твердою форми. Швидкість кристалізації різна і залежить від сорту меду і його складу. Хоч такий мед і не втрачає своїх лікувальних властивостей, але при цьому погіршується його товарний вигляд, що негативно впливає на рішення деяких покупців про придбання.

Щоб повернути первинну форму продукту, можна застосовувати спеціальні пристосування, які називаються декрісталлізаторамі. Вони розтоплюють мед і повертають його в рідкий стан за один-два дні. При використанні пристрою не варто переживати, що продукція втратить свої корисні якості. Кристалізація здійснюється при температурі 40 градусів, що ні завдає шкоди речовин, які містяться в ній.

Пристосування оснащується внутрішнім терморегулятором, здатним автоматично відключати пристрій від мережі при досягненні масою необхідної температури. Також він автоматично включається, коли температура знижується. Час проведення заходів по декрісталлізаціі меду становить в 12-24 години.

читати далі закрити
Написати відгук
    Поганий   Хороший
Рекомендуємо Товари, що проглядали