ДІМ меду
Все для пасіки - все з пасіки
0 товар(ів) - 0,00 грн
Декристалізатори меду
Показано 1 по 2 з 2 (Всього сторінок 1)
Рекомендуємо
Популярні товари
Кліточка універсальна Гайдара
Кліточка універсальна Гайдара хіт
ціна виробника, на всі випадки пасічникування

4,50 грн

Кліточка багатофункціональна Гайдара...
Кліточка багатофункціональна Гайдара хіт
ціна виробника

4,50 грн

Екопол
Екопол
проти вароатозу, 10 смужок

68,00 грн

Тактик 10 мл
Тактик 10 мл хіт
для лікування бджолиного вароатозу

60,00 грн

Декристалізатори меду

Бджолярі при підготовці меду до безпосередньої продажу стикаються з певними труднощами - як розтопити зацукрований закристалізований продукт.

Декрісталлізатор меду - інвентар, завдяки якому здійснюється послідовний технологічний процес розпуску закристалізованого продукту зі збереженням високої якості.

Принцип дії

Для перетворення затверділого меду осів в рідкий стан необхідно його піддати нагріванню. Саме процес поступового нагрівання лежить в основі функціонування всіх буквально всіх даних пристроїв. При цьому методи нагрівання - різні, але з обов'язковим підтриманням t - від до + 40 до 50 ° С, для цього пристрої оснащені термостатами і забезпечені датчиками температури.

Декрісталлізатори, вироблені сьогодні, передбачають великі обсяги охоплення і фосновани на формірованііуют по всій ємнісний поверхні з медом зони прогріву, що досягається за допомогою єлектропідігріву.

Декрісталлізатор меду купити на нашому сайті реально можна з зовнішнім або внутрішнім терморегулятором.

Правила розпуску меду

Бджоляр просто зобов'язаний при процесі обробки меду і його зберіганні дотримуватися основних температурних показників при трансформації агрегатних станів.

Інтенсивна кристалізація медової маси, як правило, здійснюється при 14 ° С, зниження температурних показників або підвищення впливає на швидкість процесу. Для рівноважного стану маси досить меж t - від +28 до +40 ° С, коли наявні кристали не піддаються змінам, а нові ще не формуються. При 40 ° С спостерігається процес розчинення кристалів, званий бджолярами розпуском меду, при якому мед зберігає свій товарний вигляд і корисні властивості .. Свої корисні властивості мед зберігає при неодноразовому впливі температурою не вище 50 ° С.

Купуємо декрісталлізатор

Купуючи на нашому сайті якісний декрісталлізатор, ви тим самим самостійним чином зможете здійснити процес розпуску закристаллізованого меду, зберігши в ньому всі корисні мікроелементи, и і при цьому, не знизивши якість продукту.

Пристрій фіксується на ємність з медом банку і підключається до електромережі., Нагрівається поступово, - декрісталлізатор віддає тепло в ємність з продуктом, весь процес здійснюється рівномірно по всій поверхності.му обсягом.

На сайті нашого інтернет-магазину представлений інвентар для роботи з медом в широкому асортименті. «Будинок меду» - ідеальне місце, де завжди можна придбати все необхідне для роботи на пасіці за доступними цінами і в необхідній кількості.

читати далі закрити