ДІМ меду
Все для пасіки - все з пасіки
0 товар(ів) - 0,00 грн

Перга з медом

  • Артикул: 404
В наявності

Вага: 300 г

Склад: білки, амінокислоти, жири, ліпіди, вугдеводи, мінеральні солі, вітаміни та ін. Перга, перемелена зі стільником та медом

Регіон виробництва: Закарпаття

Смак: солодкий з кислинкою і відтінком гірчинки

Упаковка: скляна банка

130,00 грн

Одним з надійних способів збереження корисних властивостей перги тривалий час є консервація її медом. Стільники, в яких міститься бджолиний хліб, перемелюють і перемішуються з медом. В результаті виходить темна густа маса. На смак солодка з кислинкою і невеликою гіркчинкою. Часто діткам подобається їсти пергу саме в такому вигляді.

Завдяки наявності меду і воску корисні властивості бджолиного хліба додатково збагачуються.

Детальніше про пергу можна прочитати тут

Спосіб застосування

Якщо перга законсервована медом, то добова доза становить 2-3 чайні ложки за 20-30 хв. до їжі.

Її необхідно максимально довго тримати в роті, розжовуючи і збагачуючи слиною, далі проковтнути.

Варіанти вживання перги

  1. Пергу можна вживати за півгодини до їди. У разі проблем з тиском, слід дотримуватися обережності, так як швидко всмоктуючись, продукт може викликати зниження тиску.
  2. Після їжі

читати далі закрити
Написати відгук
    Поганий   Хороший
Рекомендуємо
Товари, що проглядали
Перга з медом
Перга з медом
300 г

130,00 грн