ДІМ меду
Все для пасіки - все з пасіки
0 товар(ів) - 0,00 грн

Забрус бджолиний

  • Артикул: 384
В наявності

Склад: зрізані воскові кришечки із запечатаних медових стільників та мед

Регіон виробництва: Закарпаття

Вага

60,00 грн

Забрус бджолиний - це матеріал, яким бджоли запечатують у комірках стільників дозрілий мед. Забрус містить віск, прополіс, пилок та секрет залоз бджоли. Щоб дістатися меду, кришечки (забрус) соту зрізають, далі вони готові до вживання.

Лікувальні властивості забрусу

Забрус є високоефективним засобом при лікуванні бактеріальних і вірусних захворювань носоглотки і верхніх дихальних шляхів, при цьому не викликає алергії та звикання збудника хвороби до цього природного продукту. Жування забрусу викликає підвищення секреторної і моторної функції  шлунку, одночасно зміцнює ясна. Діє заспокійливо на  центральну нервову систему, покращує самопочуття та загальний тонус, позитивно діє на імунну систему людини. Вживання забрусу показане для профілакти ки та лікування нежиті, ангіни, гаймориту, фронтиту, фарингіту, задишки, бронхіальної астми.

Крім цього, забрус допоможе ще у багатьох  випадках:

  • попереджує та припиняє кровоточивість ясен;
  • масажує і зміцнює ясна;
  • запобігає розвитку карієсу, грибкових захворюваннях слизової порожнини рота та носоглотки;
  • стимулює слиновиділення та виділення травних соків;
  • діє як адсорбент шлунково-кишкового тракту, сприяє виведенню шлаків, очищує слизові;
  • діє заспокійливо на центральну нервову систему;
  • покращує сон;
  • сприяє відновленню сил, зняттю стресів;
  • зміцнює імунну систему.

Як вживати забрус: 

Лікарі радять жувати забрус протягом 5-10 хвилин по столовій ложці 4 рази на день. Дітям до 12 років  - по чайній ложці. Розжовану масу випльовують. Випадкове проковтування е безпечним, забрус легко проходить по шлунково-кишковому тракту з  корисною дією для його слизової.

При запаленні слизової пазух носа необхідно жувати забрус щогодини по 10-15 хвилин протягом 4-6 годин. Для попередження рецидиву - один раз на день протягом тижня.

3 профілактичною метою рекомендовано вживати забрус з вересня по червень одночасно із однією-двома ложками меду на день.

Протипоказання:

Алергічна реакція на компоненти забрусу, гастрит з підвищеною кислотністю.

Зберігання:

Зберігають забрус в сухому, темному, місці при кімнатній температурі в герметично закритій упаковці.


читати далі закрити
Написати відгук
    Поганий   Хороший
Рекомендуємо
Товари, що проглядали
Забрус бджолиний
Забрус бджолиний
Регіон виробництва:
Закарпаття
350 г 600 г

від 60,00 грн