Перга з медом
- Артикул: 404
В наявності
Вага: 250 г
Склад: білки, амінокислоти, жири, ліпіди, вугдеводи, мінеральні солі, вітаміни та ін. Перга, перемелена зі стільником та медом
Урожай: 2023 р.
Регіон виробництва: Закарпаття
Смак: солодкий з кислинкою і відтінком гірчинки
Упаковка: скляна банка
180,00 грн
Одним з надійних способів збереження корисних властивостей перги тривалий час є консервація її медом. Стільники, в яких міститься бджолиний хліб, перемелюють і перемішуються з медом. В результаті виходить темна густа маса. На смак солодка з кислинкою і невеликою гіркчинкою. Часто діткам подобається їсти пергу саме в такому вигляді.
Завдяки наявності меду і воску корисні властивості бджолиного хліба додатково збагачуються.
Детальніше про пергу можна прочитати тут
Спосіб застосування
Якщо перга законсервована медом, то добова доза становить 2-3 чайні ложки за 20-30 хв. до їжі.
Її необхідно максимально довго тримати в роті, розжовуючи і збагачуючи слиною, далі проковтнути.
Варіанти вживання перги
- Пергу можна вживати за півгодини до їди. У разі проблем з тиском, слід дотримуватися обережності, так як швидко всмоктуючись, продукт може викликати зниження тиску.
- Після їжі
Швидка покупка - Перга з медом
Немає в наявності!